Equmeniakyrkan Fristad

Verksamhetsplan 2018

Vår vision: i vårt närområde vill vi göra Jesus känd, trodd och älskad.

Vi är en utåtriktad församling.

• Gudstjänster med och för alla
    Fortbilda bl.a. mötesledare, ordna 4 inbjudningsgudstjänster med olika teman.
  • Inbjudan till Konfirmandläsning
    Bjuda in till konfirmandläsning, men också bjuda in konfirmandföräldrarna till samlingar.
  • Marknadsföring
    Vi vill se över helheten, vilka kommunikationskanaler vi ska använda.
    Vi vill öka vår marknadsföring med 3 nya aktiviteter under 2018 för att berätta om vår församling.

Vi är en församling i utveckling.

• Djupare gemenskap
    Genom att under 2018 utveckla smågruppsarbetet, cafégudstjänster, mötesplatser och samlingar.
  • Bibel och Bön
    Är våra kraftkällor, Under 2018 arbetar vi bland annat med gemensam andaktsbok, böndag och retreat.
  • Ekumenik
    Vi vill vara kyrka tillsammans lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.
    Vi arbetar aktivt genom församlingens valda representanter.

Vi är en församling som tar ansvar

• Miljö och hållbarhet
    Vi är aktiva när det gäller miljömedvetenhet och hållbarhet. Både i egna fastigheter och i omvärld.
  • Medmänniskor
    Vi deltar i den lokala besöksverksamheten och engagerar oss i kyrka och i samhälle. Vi uppmuntrar till engagemang i vårt samhälle. Vi erbjuder rekreation på sommargården Solviken.
  • Församlingens ekonomi
    Vi tar gemensamt ansvar för församlingens, Equmenia´s och kyrkans ekonomi. Regelbunden information hjälper oss att vara medvetna och aktiva.
  • Barn och ungdomsarbetet
    Vi stödjer Equmenia Fristad med förbön, ekonomi och ledarresurser