Upptäckarscout

När man går i 4:e-6:e klass är man välkommen till Upptäckarscout. I Upptäckarscout lär man sig att göra upp eld och hantera kniv, såg och yxa. Man får åka på läger, sova ute i tält eller vindskydd och lär sig att laga mat över öppen eld. Upptäckarscout träffas varannan tisdag vid Equmeniakyrkan mellan 18:30 och 20:00 (om det inte står något annat i programmet).

Vårterminen drar igång 25/1.

Aktivitetsavgiften för Equmenia Fristad är 400 kr för höst- och vårtermin. Den betalas in på vårt bg 819-0357 så snart läsåret börjar.

Du som deltar i vår verksamhet är försäkrad under våra scoutmöten, även på vägen dit och på vägen hem.

På våra scoutmöten har vi scoutskjorta och halsduk på oss. Skjortor finns att köpa av scoutledarna i kyrkan.

Vi är ofta ute. Tänk på att det kan bli kallt eller blött när vi är utomhus (och kanske inomhus…). Så välj kläder efter väder och aktivitet!

Ledare

Peter Serrander 0709-25 50 58

Cajsa Carlsson 0722-22 97 39

Albin Linnros