Midsommar

Midsommar 2020

Denna sommar blir vårt midsommarfirande något annorlunda beroende på Coronapandemin. Det blir inget midsommarfirande på Solviken med sång, dans, aktiviteter och servering som det brukar vara.

Istället blir det Midsommarhälsning, Midsommar-MusikQuiz och en Midsommarpromenad. Läs här nedan vad det innebär.

Midsommarhälsning

Klockan 15.00 lägger vi ut en videohälsning på vår youtubekanal Equmeniakyrkan Fristad. Titta gärna in där och upplev midsommar genom skärmen.

Midsommar-MusikQuiz

Vi har dragit ihop ett gäng musiker och en konferencier och bjuder på ett härligt Midsommarquiz. Det kommer att bli musik från många olika genre och något för alla. Bilda ett ord av bokstäverna i de mörka rutorna. När du kommit på ordet kan du swisha ett bidrag och ha chans att vinna ett pris! Skriv ordet som meddelande på din betalning.

Vinnaren presenteras på vår Facebooksida söndagen den 21/6 klockan 15.00

När: Midsommarafton 19/6, klockan 19.00

Var: Vår youtubekanal: Equmeniakyrkan Fristad

Hur: Fyll i vårt Quiz som du hittar HÄR.

Midsommarpromenad

Runt om i Fristad har vi placerat ut ett antal tipsfrågor. Ert svar på frågan genererar en bokstav. Samla så många bokstäver som möjligt och bilda ett så långt ord som möjligt av de rätta bokstäverna.

Swisha sedan en gåva till Equmenia Fristad 123 526 17 63 och skriv ert ord i meddelandefönster före kl. 22.00 midsommarafton 19/6.

Karta över Fristad med markerade kontroller finns att hämta HÄR och i en brevlåda utanför Equmeniakyrkan Fristad. Frågorna sitter uppe från kl. 10.00 på midsommarafton den 19/6.

Det var tre bidrag som kom in med det längsta ordet som var KRAFTLEDNING.
Av dessa slumpades en vinnare och det blev: Berit och Ulf Hallqvist.
De vinner en sommarvariant av Equmeniakassen.