Enkät Covid-19

Församlingsenkät – Vad har Covid-19 gjort med oss som församling?

Det har varit en märklig vår och sommar för oss alla. Nu vill vi försöka se vad denna tid gjort med oss som församling. Det sägs att tar man sig igenom tuffa perioder kommer man ur dem starkare. Vi har under den här tiden blivit bättre på mycket, exempelvis digitala inspelningar. Det finns troligen även områden som fallit mellan stolarna denna tid. Nu vill vi veta hur du upplevt församlingen denna tid.

Vi sände vår första inspelade gudstjänst den 22 mars. Sedan dess har vi sänt cirka 20 gudstjänster, 8 söndagsskoleavsnitt, 6 bön, Bröd och bönor samt en del ytterligare inslag (Existentiell hälsa, Valborgshälsning, ValborgsQuiz, Bön-Corona, Midsommarhälsning, MidsommarQuiz) från vår youtubekanal.

Du hittar enkäten i pdf-format för utskrift HÄR.

Du hittar en digital form av enkäten HÄR.