Aktivitetsdagar på Solviken

Under ett antal år har Equmenia Fristad bjudit in låg- och mellanstadiebarn till några dagar av lek och aktivitet på vår sommargård Solviken, så även 2019.  Tisdagen den 18och onsdagen den 19juni var det återigen dags för sommarens höjdpunkt, Aktivitetsdagar på Solviken. Här nedan kan du läsa om upplägget.

Förmiddagarna har en mer styrd karaktär där deltagarna deltar i en ledarledd aktivitet. Eftermiddagarna är mer fria där deltagarna gör vad de känner för.

Förmiddagsaktiviteter

Under förmiddagarna har vi en mångkamp. Deltagarna delas in i grupper och utmanas i olika grenar.

Eftermiddagsaktiviteter

Bada, Gunga, Tipspromenad, Leka, Spela, Glassa, Kanota med mera.

Kostnad och anmälan

Anmälan är ej nödvändig. Det är bara att komma. Men för att förenkla vid incheckningen får du gärna anmäla dig i förväg.

Kommer du, vill vi att du är med hela dagen. Kostnaden är 100 kr per dag, då ingår lunch, fika, aktivitetsmaterial och en olycksfallsförsäkring.

Anmäler dig gör du HÄR.

Dagsprogram

11:00 Deltagarna anländer, checkar in och väljer någon av förmiddagsaktiviteterna.

11:30 Inledning och välkommen.

11:45 Förmiddagsaktiviteterna drar igång.

12:45 Lunch

13:30 Eftermiddagsaktiviteterna drar igång.

15:00 Fika

15:30 Avslutning med prisutdelning

16:00 Hemfärd

Solviken

Solviken är Equmeniakyrkan Fristads sommargård som ligger 5 km utanför Fristad mot Trollhättan (skylt finns utmed Rv 42) Gården ligger naturskönt vid sjön Ärtingen med en fin badplats med bryggor, gräsytor, gungor, grillplats och promenadstigar.

Skjuts

Kanske är det så att barnen inte har möjlighet att ta sig ut till Solviken på morgonen. Då försöker vi att hjälpa till med skjuts från Fristad och Sparsör. Behöver ni hjälp med skjuts ut till Solviken, hör av er till Per Ringbo.

Folder, kontakt

En folder för Aktivitetsdagarna hittar du HÄR .

Du kan även ringa vår diakon Per Ringbo på 0702-49 11 40 om det är något särskilt du undrar över.

Välkommen!